В Україні перевищили план наповнення Пенсійного фонду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні перевищили план наповнення Пенсійного фонду

Казна та Політика
1184
Наповнення бюджету Пенсійного фонду в січні-жовтні поточного року на 13,9%, або на 15,5 млрд грн перевищило план і склало 126,9 млрд грн, повідомила прес-служба Пенсійного фонду України.
Згідно з повідомленням, надходження від єдиного соціального внеску (ЄСВ) склали 123,4 млрд грн, що на 15,4% (або на 16,4 млрд грн) більше фактичних показників минулого року.
У прес-службі зазначили, що голова правління Пенсійного Фонду України Олексій Зарудний наголосив на важливості подальшої інформаційно-роз’яснювальної кампанії про зміни в пенсійному законодавстві, позаяк тепер особливої ​​важливості набуває легальне працевлаштування, яке забезпечує наявність страхового стажу, необхідного для призначення пенсії.
“Ситуація така, що сьогодні підвищення пенсій мають ті люди, які отримували хорошу легальну зарплату і чесно сплачували страхові внески. І це є приводом замислитися тим людям, яким залишилося не так довго до пенсії: повинна бути сплата страхових внесків до Пенсійного фонду. Сьогодні в цьому з’явився сенс”, – процитувала прес-служба Зарудного.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас