Радник Авакова: охорона мітингу під Радою обійшлася в 43 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радник Авакова: охорона мітингу під Радою обійшлася в 43 млн грн

Казна та Політика
1354
На охорону мітингу під Верховною Радою України було витрачено 43 млн грн.
Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.
«Міністр внутрішніх справ дав наказ зняти охорону і припинити витрачати шалені кошти (на охорону мітингу, – ред.). За два тижні цього фейкового збіговиська було витрачено 43 млн грн. Вдумайтеся в цю цифру», – зазначив він.
Як повідомлялося, 31 жовтня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розпорядився припинити охороняти акцію протесту під будівлею Верховної Ради силами МВС.
Як повідомлялося, у неділю, 29 жовтня, біля будівлі парламенту зібралося найбільше за останній тиждень людей: близько 400 осіб. За порядком на місці проведення мітингу стежать близько 700 поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України.
Раніше Аваков заявив, що підрозділи МВС не будуть розганяти активістів, що беруть участь у мітингу під Верховною Радою України.
Як відомо, акція «Всеукраїнський збір» за велику політичну реформу розпочалася під стінами Верховної Ради у вівторок, 17 жовтня. Її учасники вимагали ухвалити закони про скасування депутатської недоторканності, створення Антикорупційного суду і зміни виборчого законодавства. У п’ятницю частина мітингувальників розійшлась.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас