BMW Стіва Джобса пустять з молотка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW Стіва Джобса пустять з молотка

Технології&Авто
578
Родстер BMW Z8, який належав Стіву Джобсу, виставлять на аукціон в Нью-Йорку в грудні 2017 року.
Вартість автомобіля, за оцінкою фахівців, починається від $300 тисяч, пише Jalopnik, передає Новий час.
Машина продається з усіма документами, що підтверджують зв’язок із засновником Apple. У салоні також є брендований BMW стільниковий телефон виробництва Motorola. Однак журналісти стверджують, що Джобс цим апаратом не користувався.

Автомобіль, який виставили на аукціон, був вироблений в квітні 2000 року. 6 жовтня цей родстер був доставлений Стіву Джобсу, таким чином, цей Z8 став лише 85-м автомобілем цієї моделі на території США. Цікаво, що у автомобіля були номерні знаки JOBS Z8. Для Стіва Джобса це рідкість – він вважав за краще не реєструвати свої автомобілі, а міняти їх. Пробіг автомобіля складає лише 24 тисячі кілометрів.
Зазначимо, що після цього родстера в 2000-і роки у Джобса був сріблястий Mercedes-Benz SL 55 із заводським тюнінгом від AMG. При цьому один із засновників Apple їздив на машині без номерних знаків. Справа в тому, що за законами Каліфорнії на реєстрацію авто відводиться 6 місяців. Стів Джобс домовився з лізинговою компанією про те, що буде два рази на рік брати новий і повертати старий Mercedes однієї і тієї ж моделі – SL 55 AMG.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас