Qatar Airways запустить нові рейси з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Qatar Airways запустить нові рейси з України

Фондовий ринок
733
Авіакомпанія Qatar Airways оголосила про початок виконання двох щоденних рейсів із Києва до Дохи, починаючи з 14 грудня 2017 року. Про це повідомив голова Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян на своїй сторінці у соцмережі Facebook.
“Зважаючи на високий попит, авіакомпанія Qatar Airways оголосила про початок виконання двох щоденних рейсів із Києва до Дохи, починаючи із 14 грудня 2017 року. 5-зірковий сервіс у більше 150 напрямків світу користується попитом, а отже, питання “хто буде літати” не стоїть. На ринку вистачить місця для всіх, і це ще один доказ!” – зауважив голова МІУ.
Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр України Володимир Гройсман попросив авіакомпанію Qatar Airways розглянути можливість польотів в інші українські міста. Перший рейс Qatar Airways прибув до Києва ввечері 28 серпня. Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував, що авіакомпанія Qatar Airways почне здійснювати щоденні польоти в Україну з 28 серпня 2017 року. “Краща авіакомпанія світу 2016 за версією Skytrax – в Україні! Qatar Airways, починаючи з 28 серпня 2017, буде здійснювати щоденні вильоти в Бориспіль з Дохи”, – повідомляв міністр.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас