Авіакомпанія Air Berlin припиняє польоти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанія Air Berlin припиняє польоти

Фондовий ринок
294
Останні два рейси Air Berlin увечері 27 жовтня прибудуть в Дюссельдорф і Берлін Німецька авіакомпанія Air Berlin припиняє польоти, останні два рейси увечері 27 жовтня прибудуть в Дюссельдорф і Берлін, передає Deutsche Welle.
“Air Berlin у цей сумний день дякує всім співробітникам, партнерам і пасажирам, які протягом багатьох років були віддані нам. Air Berlin бажає всім м’якої посадки і від імені всіх співробітників бажає всього найкращого”, – заявили в компанії.
Нагадаємо, Air Berlin була другою після Lufthansa авіакомпанією в Німеччині. У серпні 2017 року оголосила про банкрутство. Більшу частину авіапарку Air Berlin – 81 літак – прийме Eurowings. 400 пілотів і 900 бортпровідників Air Berlin повинні подати заяви та пройти відбірковий конкурс у нового роботодавця. При цьому профспілка радив пілотам не подавати заяви і відмовлявся укласти з Eurowings договір про умови прийому пілотів на роботу, оскільки вважав, що відбувається “переходом підприємства до нового власника”, при якому співробітники автоматично продовжують працювати на попередніх умовах. Згідно з умовами Eurowings, пілоти Air Berlin, якщо їх візьмуть на нову роботу, в залежності від колишньої посади будуть змушені працювати за меншу зарплату.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас