5 місць, де можна придбати нерухомість за біткойни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 місць, де можна придбати нерухомість за біткойни

Нерухомість
3602
Деякі галузі, включаючи ринок нерухомості, активно застосовують цю технологію, дозволяючи клієнтам купувати нерухомість за біткойни в багатьох куточках світу. Це нетрадиційний підхід, але він швидко набирає обертів і стає популярним. Купівля/продаж нерухомості за біткойни – зараз модна тенденція.
1. Майамі, штат Флорида, США
Нещодавно житель Майамі порадував ЗМІ новиною, продавши свій будинок в Корал-Гейблс за понад $6 млн – або приблизно 1600 BTC.
Хоча біткойн вже кілька років був присутній на ринку нерухомості Маямі, місцеві видання рясніли заголовками про незвичайну угоду. З моменту запуску в 2009 році, просунуті і високотехнологічні агенти з нерухомості, інвестори і покупці, стали широко застосовувати нову криптовалюту.
Ріелтори впевнені, що ринок Південної Флориди, особливо Майамі, ідеально підходить для біткойна. Всесвітнє визнання і поширеність біткойна стали основними факторами підвищеного інтересу й уваги до нього в цьому регіоні. Використання альтернативної форми валюти відкриває нові можливості для покупців і інвесторів з усього світу, включаючи Азію, Канаду, Південну Америку і т.д.
2. Дубай, ОАЕ
США – не єдина країна, яка оцінила переваги біткойна для сфери нерухомості. Група компаній Knox Group, що базується на острові Мен, нещодавно оголосила про запуск житлово-комерційного проекту на суму $325 млн.
Клієнти компанії зможуть придбати апартаменти в житловому комплексі за біткойни. Стартова ціна квартир-студіо складе 33 BTC, однокімнатних апартаментів від 54 BTC – або приблизно $250 000. Найдорожчий варіант коштує близько 80 BTC. Деякі квартири вже продані за криптовалюту, інші – зарезервовані.
3. Нью-Йорк, США
Інвестори і агенти з нерухомості в The Big Apple також вважають, що біткойн – це валюта майбутнього. Команда Magnum Real Estate ризикнула і тепер приймає біткойни в якості оплати за апартаменти в East Village на Манхеттені.
Інвестиційні трасти в сфері нерухомості шукають можливості для диверсифікації своїх портфелів, а Нью-Йорк – ідеальний майданчик для цього.
4. Озеро Тахо, штат Каліфорнія, США
Нерухомість у популярній рекреаційній зоні на озері Тахо також можна купити за біткойни. Нещодавно невідомий покупець тут придбав у власність 1,4 акрів землі з 42 об’єктами за біткойни. Угоду оцінили в $1,6 млн або 2739 BTC. Згідно з повідомленнями, спершу купівля нерухомості за біткойни була ідеєю покупця.
5. Балі, Індонезія
Острів Балі в Індонезії, який часто фігурує в біткойн-угодах з нерухомим майном, насправді був одним з перших місць, де з цією метою застосували криптовалюту.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас