У Токіо дебютував компактний електричний позашляховик від Suzuki (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Токіо дебютував компактний електричний позашляховик від Suzuki (фото)

Технології&Авто
1191
У Токіо компанія Suzuki показала двомісний електричний концепт Suzuki e-Survivor, який позиціонується як невеликий «практичний транспортний засіб» (UV – utility vehicle).
Компактні позашляховики компанії Suzuki, такі, як, наприклад, Jimny і Vitara, вже багато років користуються великою популярністю серед автолюбителів. Саме їхні традиції і продовжує концепт Suzuki e-Survivor. Правда, він має дуже оригінальний дизайн кузова, що більше підходить, здається, для ралійних гонок. Втім, яким ще має бути компактний позашляховик?
До того ж, якщо боси компанії Suzuki колись приймуть рішення про серійне виробництво e-Survivor, а ми сподіваємося, що це відбудеться в найближчому майбутньому, то дизайн цього концепту може помітно змінитися (наприклад, у нього з’явиться дах). Втім, не будемо забігати вперед.
У Токіо дебютував компактний електричний позашляховик від Suzuki (фото)
Салон такий же оригінальний, як і кузов, і втілює в собі багато елементів, які будуть у автомобілів через кілька років. У центральній консолі ми помітили великий дисплей у вигляді сфери, яка б показала інформацію в 3D.
Концепт e-Survivor оснащується чотирма електромоторами, які розташовані під підлогою. Їх потужність нам не відома. Також японці не сказали, скільки такий автомобіль зможе проїхати на одній підзарядці.
У Токіо дебютував компактний електричний позашляховик від Suzuki (фото)
У 2020 році компанія Suzuki відсвяткує свій 100-річний ювілей. До цієї дати вона планує розробити і випустити на ринок кілька абсолютно нових моделей. Можливо, серед них буде і серійний e-Survivor.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас