Київ тестує оплату проїзду за допомогою PayPass — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ тестує оплату проїзду за допомогою PayPass

Світ
964
Комунальне підприємство “Київпастранс” спільно з працівниками корпорації MasterCard і АТ “Ощадбанк” реалізують проект оплати проїзду банківською карткою з безконтактним додатком PayPass на Троєщинській лінії швидкісного трамваю.
Як повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації з посиланням на заступника її голови Дмитра Давтяна, на стадії завершення обладнання безконтактною системою оплати сім станцій лінії, послугами якої в тестовому режимі щодня користується близько 200 пасажирів.
“Сучасна електронна система оплати проїзду, яку ми впроваджуємо в місті, дозволить тільки за допомогою банківської картки з додатком PayPass їздити всіма видами транспорту швидко і просто. А нам, для більш ефективної роботи, така система дасть можливість оцінити фактичний оборот коштів, кількість пільговиків і зрозуміти картину завантаженості маршрутів”, – зазначив Д.Давтян.
Така ж система вже встановлена ​​на фунікулері. Також вона діє на 12 станціях швидкісного трамваю Борщагівської лінії. У подальших планах КП “Київпастранс” – реалізувати можливість оплати проїзду банківською карткою з безконтактним додатком PayPass на міській електричці.
Термінали для роботи з банківською карткою з безконтактним додатком PayPass надані банком безкоштовно. КП “Київпастранс” за відповідними договорами платить за обслуговування обладнання та системи платежів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас