Австралійська блокчейн-технологія в 10 разів ефективніша за Visa — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австралійська блокчейн-технологія в 10 разів ефективніша за Visa

Фінтех і Картки
737
Red Belly Blockchain, розроблений в Університеті Сіднея (Австралія), здатний обробити понад 660 тисяч транзакцій на секунду на 300 машинах в одному дата-центрі. Це в 10 разів швидше, ніж працює платіжна система Visa.
У липні фахівці з австралійського університету оголосили про намір створити революційну блокчейн-технологію, яка змінить глобальну економіку. І, за словами керівника дослідницької групи Вінсента Грамолі, за ці три місяці її ефективність перевершила всі очікування. «Наші останні випробування показали, що Red Belly Blockchain може обробити понад 660 000 транзакцій на секунду на 300 машинах в одному дата-центрі. Це суттєвий прогрес порівняно з попередніми тестами: понад 440 000 транзакцій на секунду на 100 машинах, — сказав він. — Для зіставлення, пікова продуктивність системи Visa становить близько 56 000 транзакцій на секунду, а мережа біткоїна обмежена приблизно 7 операціями на секунду».
Система Red Belly Blockchain, що існує як у приватному, так і у відкритому форматі, була протестована в 14 країнах, включаючи Австралію, США, Канаду, Великобританію, Німеччину, Бразилію, Японію, Індію, Південну Корею і Сінгапур. У кожному разі у випробуваннях брали участь 10 машин.
«Результати підтверджують, що наш блокчейн досяг кращої продуктивності, ніж існуючі технології, які використовують фінансові інститути — в тому числі Visa — навіть коли машини, які повинні працювати спільно, розташовані в різних країнах», — заявляє Грамолі. Наступна мета розробників — зробити Red Belly Blockchain доступним для всіх користувачів інтернету, повідомляє ZDNet.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас