Біткоїн знову розділився: відбувся хардфорк Bitcoin Gold — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біткоїн знову розділився: відбувся хардфорк Bitcoin Gold

Фінтех і Картки
3988
Запланований хардфорк Bitcoin Gold відбувся трохи раніше від зазначеного терміну. Зліпок блокчейна біткоїна, як підтвердили розробники проекту, був зроблений на блоці 491,407.
Спочатку очікувалося, що форк BTG відбудеться 25 жовтня, однак мережа біткоїна досягла зазначеного блоку трохи швидше.
Як підтвердили напередодні розробники проекту в опублікованій дорожній карті, сама мережа Bitcoin Gold буде запущена не відразу, а через кілька днів після знімка. Імовірно, це повинно відбутися 1 листопада.
Нагадаємо, раніше Bitcoin Gold піддавався критиці за відсутність належного захисту від повторного відтворення транзакцій, проте розробники запевнили, такий захист буде імплементовано, і зроблено це буде до офіційного запуску мережі. Також вони обіцяють унікальний формат адрес.
Раніше представники Bitcoin Gold заявляли, що мають намір створити по-справжньому «децентралізований біткоїн», а завдяки використанню алгоритму Equihash майнінг стане більш простим і доступним для пересічних користувачів.
Раніше деякі біржі і провайдери гаманців вже висловили свою позицію щодо BTG. Так, Coinbase і GDAX не планують нараховувати користувачам нові монети, Bittrex, хоча і зробить це, але відмовляється від запуску торгів BTG. Відмовляються підтримати хардфорк EXMO і WEX, однак HitBTC і Yobit, навпаки, готові до підтримки монети. Bitfinex тим часом не тільки підтвердив випуск розділених токенів (Chain Split Tokens), але і запустив вже ними торги.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас