Нова версія Google Home отримає дисплей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова версія Google Home отримає дисплей

Фондовий ринок
370
Google, можливо, працює над новою версією розумної колонки Google Home, у якої буде екран. Про це пише Business Insider з посиланням на дані, виявлені Android Police в останньому оновленні програми Google.
Зокрема, певний код у новому оновленні програми Google свідчить, що оновлена Google Home отримає сенсорний екран, на якому буде відображатися відео з YouTube. Ці дані підтримують більш ранній звіт TechCrunch, в якому вказувалося, що Google працює над певним інтелектуальним домашнім приладом з екраном
Якщо інформація виявиться правильною, нова версія Google Home буде нагадувати розробку Amazon Echo Show — забезпечену дисплеєм версію розумної колонки Echo. Звернувши на неї увагу, можна зрозуміти, на що буде здатний гіпотетичний пристрій від Google. Подібно до аналогів, він зможе надавати користувачеві новини і прогноз погоди, управляти будильником, таймерами, а також інтелектуальними термостатами і лампочками. Екран нової версії Google Home (як і його конкурента Echo Show) буде виступати як відеотелефон і доповнить голосові команди у випадку більш складних завдань, таких як перевірка календаря або здійснення покупок.
Нещодавно Google припинив підтримку програми YouTube для колонки Echo Show. Можливо, це слід вважати конкурентним ходом: якщо динамік Google Home з екраном буде підтримувати популярний відеосервіс, він виявиться більш привабливим для користувачів. Тим часом, код, виявлений Android Police, може відноситися не до оновленої розумної колонки, а лише до програмної функції, яка дозволить використовувати голосову команду для відтворення відео з YouTube на екрані окремого пристрою. Таким чином, в даний час інформацію про Google Home з екраном слід розглядати як чутки.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас