Загальна капіталізація криптовалют може перевалити за $1 трлн - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Загальна капіталізація криптовалют може перевалити за $1 трлн - ЗМІ

Фінтех і Картки
469
У 2018 році в ICO (від англ. Initial coin offering – «первинна пропозиція монет, первинне розміщення монет») буде інвестовано від 20 до 25 мільярдів американських доларів, що може підвищити капіталізацію крипторинку до $1 трлн, – пише Cointelegraph.
Як йдеться в публікації, це може стати наслідком перетікання капіталів інституційних інвесторів, які вже демонструють підвищену увагу до цього ринку.
Видання припускає, що криптографічні індекси будуть поляризовані в цінні папери, в тому числі акції, які токенизують фізичні активи, а також в токени додатків, які пропонують продукти та послуги. Для цього створено новий підхід до ICO з точки зору регулювання та відповідності закону, що і залучить інституційних інвесторів.
Все більше людей купують криптовалюти, оскільки люди шукають шляхи збереження заощаджень. Зокрема, Японія та інші держави вже готуються до випуску своїх національних криптографічних валют, які будуть взаємозалежні з BTC і іншими провідними криптонами. Існує думка, що їхній популярності також буде нібито сприяти подальша деградація традиційного банкінгу.
Однак багатьох від крипторинку поки відлякує висока волатильність цифрових валют. Але і цю проблему можна вирішити, пише видання. Фонди, що працюють з блокчейном, нададуть інвесторам нові можливості щодо капіталу, що дозволить купувати ринок і зменшити волатильність криптовалют.
Зазначається, що в результаті всі активи, особливо акції, будуть токенизовані, що раз і назавжди нібито зможе витіснити програмістів Ponzi, а ICOs візьмуть на себе роль пріоритетного методу залучення капіталу.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас