По-білому - прикраси з білого золота лідирують за кількістю запитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

По-білому - прикраси з білого золота лідирують за кількістю запитів

Світ
2446
Причина популярності прикрас – не грамотно побудована реклама, а унікальність фізичних властивостей сплаву. Топові позиції на сегментному ринку відведені сережкам, кільцям, підвіскам з білого золота, що відрізняються особливою елегантністю і лігатурою в комплекті з самородками.
Візуальне схожість матеріалу з сріблом і ефектною ювелірної сталлю активізує індустрію підробок. В чому особливості білого золота і як не придбати обманку – знають фахівці ювелірного гіпермаркету «Злато», в каталозі якого зосереджена багата добірка оригінальних прикрас.
Те золото, що блищить…
По-білому - прикраси з білого золота лідирують за кількістю запитів
«Чисте» золото вищої 999-ї проби володіє автентичною яскраво-жовтою гамою. Ніж метал «світліше» (про що свідчить трансформація номера проби), тим більше в ньому сплавів і компонентів. По фото видно, що натуральне біле золото 585-ї проби, має чистий світлий відтінок з сяючим блиском.
В лігатурі – ні міді, її місце займають (в більшості випадків) або платина паладій, які змінюють відтінок злитка і роблять його благородно блідим.
Технологія гальванізації золота родієм посилює його фізичні властивості. Зносостійкий, твердий сплав забезпечує високі експлуатаційні якості майбутнього виробу.
Якщо порівняти звичайне обручку, щодня переносна протягом декількох років, і прикраси з білого золота, використовуване в тому насиченому графіку, другий варіант виглядає більш «новим».
Тверді наміри
По-білому - прикраси з білого золота лідирують за кількістю запитів
Завдяки фортеці платини, елементи з білого золота часто використовуються для коронок під каміння. На блискучих білих «лапках» ефектно виглядає перли, діаманти, фіаніти.
Дизайнери – любителі симбіотичних фантазій. Біле і червоне\жовте золото відмінно уживаються в одній прикрасі. Симетричні форми і контрастні переходи вигідно розкривають природу каменів.
Світла «ювелірка» – показник смаку, індикатор високого статусу. Відгуки про елітарному матеріалі формують його амплуа: прикраси для богеми.
В реалізації ділового стилю з властивою йому строгістю найчастіше використовують класичні прикраси з білого золота: неодмінно з лаконічним декором.
Ціна питання
Перше, що відрізняє виріб з білого золота від срібного прикраси – ціна. Прайси ювелірних магазинів, які користуються довірою у серйозною публіки, свідомо розділяють товарний асортимент за категоріями, вказуючи і матеріал, і вартість.
Порівняно з традиційним золотом, біле коштує дорожче. Підсумковий «цінник» формують матеріали, що входять у сплав.
Відтінок і блиск – те, що відрізнить біле золото від «сивого» срібла. Але навіть всередині сегмента прикраси відрізняються палітрою холодного діапазону. Так присутність нікелю додасть легким, ледве помітним жовтизни. Платина – непорушна «блідість».
Якщо ви купите прикраса з пробою в офіційному магазині – такі перевірки, як розчерк на папері (біле золото сліду не залишить), крапля йоду на поверхню і т. д. вам не знадобляться.
Експерти єдині в думці про те, що біле золото – найбільш вдалий об’єкт для інвестицій. Естетична цінність ювелірного шедевру не обговорюється.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас