Mitsubishi випустив ретроавтомобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mitsubishi випустив ретроавтомобіль

Технології&Авто
1037
Компанія Mitsubishi завершила створення оновленого ретроавтомобіля Mitsubishi Model A 1917 модельного року, що оснащується гібридною силовою установкою PHEV, що заряджається, від кросовера Outlander. «Наживо» цю новинку покажуть на початку грудня поточного року під час автосалону в Лос-Анджелесі.
Model A PHEV створена на честь 100-річного ювілею Mitsubishi. Перша Mitsubishi Model A з’явилася в 1917 році. Вона була побудована на базі італійського автомобіля Fiat А3-3. Під капотом знаходився 2,8 л двигун. Максимальна швидкість становила 97 км/год. За чотири роки японці встигли випустити 22 екземпляри цієї моделі.
Проект Model A PHEV поєднує в собі елементи першого автомобіля Mitsubishi і його найбільш технологічно «просунутої» моделі – Outlander PHEV. Ретро-автомобіль отримав не тільки електричну гібридну силову установку, але й інші сучасні технології, в тому числі і систему протидії зіткненню з перешкодами.

Ця новинка була побудована в Каліфорнії, США. Природно, в серійне виробництво вона запущена не буде. Mitsubishi створив єдиний екземпляр цієї моделі. Офіційна прем’єра цієї новинки відбудеться на початку грудня поточного року під час Los Angeles Auto Show (вона буде представлена на стенді Mitsubishi Motors).
Раніше компанія Mitsubishi повідомляла, що на честь свого 100-річного ювілею вона створить кілька нових моделей, і деякі з них підуть в серійне виробництво. Правда, в обмеженій кількості.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас