Експерти назвали топ-10 нових автомобілів. що розчарували найбільше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти назвали топ-10 нових автомобілів. що розчарували найбільше

Технології&Авто
18707
Фахівці автомобільного порталу Autos Cheat Sheet оприлюднили рейтинг топ-10 нових автомобілів. що розчарували найбільше. Вони провели опитування серед власників машин, які недавно купили свої транспортні засоби. У рейтингу враховувалися тільки автомобілі, що продаються на ринках Європи і США.
На першому місці серед автомобілів. що розчарували найбільше, виявилася Acura ILX. Результати опитування показали, що 59% власників цієї машини залишились незадоволені нею. В першу чергу водії скаржаться на погану якість фарби, проблеми з шумоізоляцією і прискоренням. Один з власників автомобіля заявив, що розчарований машиною і порадив замість неї за аналогічні гроші вибрати автомобіль того ж класу від Mercedes-Benz, Hyundai, Audi і BMW.
На другому місці розташувалася модель Nissan Sentra, яка викликала невдоволення 51% власників. Третє місце дісталося позашляховику Jeep Patriot — рівно половина власників цього автомобіля зазнали розчарування.
Далі в рейтингу йдуть Acura RLX, моделі Nissan Pathfinder і Versa Note, Jeep Compass, Dodge Dart і Infiniti Q50. Замикає топ-10 автомобілів. що розчарували найбільше, Nissan Frontier. У цій машині власникам не подобається слабка технічна оснащеність і сильний шум в салоні.
За матеріалами:
hyser
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас