Інвестиції в Україну: країна готує п'ять нових проектів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестиції в Україну: країна готує п'ять нових проектів

Казна та Політика
848
Уряд України готує п’ять нових проектів за підтримки міжнародних фінансових організацій, включаючи Світовий банк, Європейський банк реконструкції і розвитку, Європейський інвестиційний банк.
Як повідомляється на сайті Міністерства фінансів, в тому числі в цьому переліку проект доступу до довгострокового фінансування зі Світовим банком обсягом 150 мільйонів доларів США, націлений на фінансування інвестиційних, інноваційних проектів розвитку приватного сектора економіки.
Також у списку проект щодо продовження третьої лінії метрополітену в Харкові, що передбачає фінансування Європейського банку реконструкції та розвитку на 150 мільйонів євро і Європейського інвестиційного банку на 154,5 мільйони євро.
Крім того, Міністерство фінансів спільно з Міносвіти і науки готують проект “Вища освіта України” за участю Європейського інвестиційного банку на суму 108 мільйонів євро.
Також у переліку два проекти з участю Європейського інвестиційного банку: проект Міненерговугілля з будівництва Канівської ГАЕС на 400 мільйонів євро і проект Мінінфраструктури з модернізації української залізниці на 150 мільйонів євро.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас