Україна буде продавати м'ясо і зерно в Індонезію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна буде продавати м'ясо і зерно в Індонезію

Аграрний ринок
389
Сторони домовляються про відкриття індонезійського ринку для вітчизняних постачальників
Обсяг торгівлі сільськогосподарською продукцією між Україною та Індонезією за 8 місяців 2017 року зріс на 35% в порівнянні з торішнім періодом, – заявила заступник міністра аграрної політики і продовольства України Олена Ковальова.
За її словами, український агросектор має «всі можливості збільшувати експорт» на індонезійський ринок.
«Індонезія – перспективний ринок збуту української сільськогосподарської та продовольчої продукції. Торік було підписано міжвідомчий Меморандум про взаєморозуміння щодо співпраці в галузі сільського господарства. Цим документом визначено конкретні напрямки співпраці, що становлять взаємний інтерес для сторін, і ми можемо сподіватися на розвиток взаємних торгово-економічних відносин», – цитує заступника голови Мінагрополітики його прес-служба.
Заступник міністра підкреслила, що українська сторона зацікавлена ​​в завершені узгодження проекту Протоколу між Держпродспоживслужбою і індонезійським Агентством з сільськогосподарського карантину міністерства сільського господарства Республіки Індонезія про співробітництво у сфері карантину та захисту рослин. В кінці листопада цього року заплановано візит фахівців з питань карантину та захисту рослин Держпродспоживслужби з метою проведення двосторонніх консультацій з фітосанітарних питань експорту української пшениці на ринок Індонезії.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас