Біржа BitMEX не підтримає розділення біткойна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біржа BitMEX не підтримає розділення біткойна

Фінтех і Картки
327
Біткойн-біржа BitMEX не підтримає чергове розділення мережі біткойна навіть якщо SegWit2x отримає більшу частину хешрейту.
“BitMEX розглядає будь-які токени спірних хардфорків як альткойнів. Індекси .BXBT і .BXBTJPY збережуться без змін, і в них не буде додано B2X”, – йдеться в повідомленні.
Водночас BitMEX готова розглянути можливість додавання форків в разі включення за замовчуванням захисту від атак повторного відтворення. Нагадаємо, що розробники SegWit2x відмовилися впроваджувати цей захист.
Біржа повідомила, що користувачі, які бажають отримати токени нового ланцюга B2X, повинні будуть самостійно вивести біткойни зі своїх рахунків.
Спільнота позитивно відреагувала на рішення BitMEX. Навіть WhalePanda схвалив цю заяву, закликавши своїх передплатників реєструватися на біржі.
BitMEX офіційно зареєстрована в Гонконзі. На сьогоднішній день BitMEX одна з не багатьох бірж криптовалют пропонує маржинальну торгівлю різними криптовалютами з плечем x100. У торгівлі BitMEX підтримує одні з найбільш популярні криптовалюта: Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Zcash, Monero, Ripple, Augur, Litecoin, Factom, Dash.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас