Toyoda зібрала гумовий автомобіль (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyoda зібрала гумовий автомобіль (фото)

Технології&Авто
856
На автошоу Tokyo Motor Show-2017, яке для преси відкриється 25 жовтня, відбудеться прем’єра концепту футуристичного міського автомобіля Flesby II. Цей концепт створений японською компанією Toyoda Gosei.
Toyoda Gosei спеціалізується на поставках гумових і пластмасових деталей автомобілів різних автовиробникам. Вона співпрацює з найбільшими японськими компаніями, які випускають автомобілі. Але, схоже, Toyoda Gosei сама хоче зайнятися випуском машин. Якщо не зараз, то років через десять або п’ятнадцять. Вона вже до цього готується дуже серйозно, і створює концепти своїх майбутніх ситі-карів.
Концепт Flesby II побудований зі спеціального електронного каучуку нового покоління. Водій завдяки цьому матеріалу може змінювати форму свого автомобіля (за допомогою електроніки).
Салон концепту оброблений теж спеціальним матеріалом, якого ще немає жоден автомобіль у світі. Він дає тілу водія і пасажира дуже зручне положення.
Поки представники компанії Toyoda Gosei більше нічого не кажуть про цю новинку. Сподіваємося, що 25 жовтня у нас з’явиться про неї більш докладна інформація. Також ми не проти дізнатися, чи дійсно японці хочуть випускати такий автомобіль, нехай навіть і в 2030 році.

Схоже, автошоу Tokyo Motor Show в нинішньому році буде дуже цікавим. Там відбудеться прем’єра декількох незвичайних концептів, окрім нових поколінь вже існуючих моделей.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас