Samsung прогнозує рекордний прибуток в III кварталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung прогнозує рекордний прибуток в III кварталі

Фондовий ринок
238
Головний виконавчий директор і заступник голови ради директорів Samsung Electronics Co. Квон Охьон піде у відставку в березні 2018 року, коли закінчується термін дії його контракту, йдеться в прес-релізі компанії.
“Ми зіткнулися з безпрецедентною кризою, і я впевнений, що для Samsung настав час почати заново з більш молодим керівництвом, яке зможе краще відповідати на виклики”, – заявив 64-річний Квон Охьон.
Він очолює Samsung Electronics з 2012 року.
Згідно з прогнозом компанії, її операційний прибуток у третьому кварталі 2017 року досягне нового рекорду – 14,5 трлн південнокорейських вон ($12,8 млрд), збільшившись порівняно з роком раніше на 5,2 трлн вон.
Виручка Samsung Electronics в липні-вересні, як очікується, підвищиться до 62 трлн вон з 47,82 трлн вон в третьому кварталі минулого року.
Зростання прибутку компанії відображає покращення її позицій як постачальника електронних компонентів, пише газета The Wall Street Journal.
Samsung інвестувала в цей бізнес десятки мільярдів доларів за останні роки і, за даними IDC за перший квартал 2017 року, є беззаперечним лідером на ринку флеш-пам’яті з часткою близько 41% проти 18% у Toshiba, яка посідає друге місце. Крім того, південнокорейській компанії належить 44% ринку динамічної пам’яті.
Крім цього, Samsung є лідером на ринку гнучких OLED-екранів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас