Tesla відкликає 11 тисяч електрокарів Model X — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla відкликає 11 тисяч електрокарів Model X

Фондовий ринок
926
Американський автомобільний виробник Tesla, створений Ілона Маском, оголосив про відкликання 11 тисяч кросоверів Model X, які були вироблені в період з 28 жовтня 2016 року по 16 серпня 2017 року.
Причина відкликання – можливі проблеми зі складними задніми сидіннями у електрокарів, які були виявлені в ході перевірок, повідомляє Business Insider з посиланням на заяву компанії, передає Прайм.
Зазначається, що задні сидіння можуть скластися в момент ДТП. Від власників цих електрокарів поки скарг на проблеми з задніми лівими кріслами в Model X не надходило.
“Ми робимо це (відкликання) як запобіжний захід, тому що ми не фіксували таких пригод”, – прокоментували в компанії. Поки, до того як розбиратися в ситуації, компанія Tesla закликала своїх покупців не садити одночасно двох дорослих людей на заднє ліве сидіння або в центрі до моменту, поки не буде виправлена ​​проблема з кабелем. Хоча менеджмент компанії не бачить перешкод в цій можливій ​​несправності для використання електричного кросовера Model X.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас