Для перевищення закладеного в проект держбюджету-2018 зростання в 3% ВВП необхідні інвестиції - Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для перевищення закладеного в проект держбюджету-2018 зростання в 3% ВВП необхідні інвестиції - Гройсман

Казна та Політика
749
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що для перевищення темпів зростання в 3% ВВП, які закладені в проект державного бюджету на 2018 рік, необхідні інвестиції.
Згідно з повідомленням прес-служби Кабінету міністрів України, в четвер прем’єр провів зустріч з представниками ділових кіл Канади.
“Уряд України зацікавлений у розвитку та успішності міжнародного і вітчизняного бізнесу в Україні, і відкритий для будь-яких пропозицій, які сприятимуть цьому процесу”, – йдеться в повідомленні.
В.Гройсман підкреслив, що Канада є надійним партнером України, і наші країни історично поєднують глибокі і міцні політичні та економічні зв’язки.
“Угода про зону вільної торгівлі – це хороша можливість поглибити співпрацю, наповнити її конкретним змістом – через реалізацію спільних проектів і залучення інвестицій”, – сказано в повідомленні.
Прем’єр зазначив, що поліпшення ділового та інвестиційного клімату в Україні є одним з ключових пріоритетів Кабміну.
“Ми закладаємо на наступний рік 3% зростання ВВП. Ми розуміємо, що цього недостатньо, і готові поліпшити цей показник. Але виникає питання залучення інвестицій”, – наводить прес-служба слова В.Гройсмана.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас