Найбільша латиноамериканська криптовалютна біржа виходить з Нью-Йоркської угоди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільша латиноамериканська криптовалютна біржа виходить з Нью-Йоркської угоди

Фінтех і Картки
435
Латиноамериканська криптовалютна біржа SurBTC заявила про підтримку біткоїн розробників під час майбутнього форку SegWit2x.
Останнім часом все більше криптовалютних бірж і обмінників роблять заяви щодо майбутнього форку. SurBTC вирішила приєднатися до них і теж зробила заяву. Однак з’ясувалося, що SurBTC не має наміру більше підтримувати Нью-Йоркську угоду, яку підписала раніше в цьому році. Основна причина полягає в тому, що як і багато інших гравців на ринку, біржа не очікувала, що розробники виступлять з такою різкою критикою на адресу SegWit2x.
Технічна експертиза команди, яка працює над основним проектом, знаходиться на безпрецедентному рівні. Ми вважаємо, що вони як група незаангажованих експертів мають право висловити свою позицію і бути почутими.
Сама ідея SegWit2x виникла у відповідь на те, що швидкість транзакцій у мережі і комісійні залишали бажати кращого. Однак після реалізації SegWit і його поширення швидкість зростає, а комісійні залишаються в розумних межах. На даний момент SegWit транзакції становлять близько 10% від загальних транзакцій у мережі, а це вже серйозно позначилося на швидкості завантаження мережі.
Саме тому більшість розробників вважають, що збільшувати розмір блоку в даний момент – рано, тим більше, враховуючи той факт, що технічна реалізація не була належним чином протестована і її імплементація в такому вигляді несе певні ризики.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас