Новий BMW Z4 отримає «заряджену» версію (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий BMW Z4 отримає «заряджену» версію (фото)

Технології&Авто
605
Родстер BMW Z4 нового покоління, який поки що має робочу назву «G29», у версії M40i отримає 3,6-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 385 к. с., повідомляє BMWBLOG з посиланням на власні джерела.
Компанія BMW розробляє Z4 нового покоління на платформі, яку вона створила разом з інженерами Toyota. Цю платформу BMW і Toyota будуть використовувати разом. Кожна компанія на її базі створить свій власний родстер. Причому зовні вони один до одного подібними не будуть.

Чим ближче дата світової прем’єри нового BMW Z4, тим більше про нього з’являється інформації (щоправда, вона далеко не вся має офіційний характер). Так, тепер ми знаємо деякі подробиці про лінійку двигунів цієї новинки.
Зокрема, базовий варіант BMW Z4 M40i нового покоління буде оснащуватися шестициліндровим 3,6 л двигуном з турбонаддувом потужністю 335 к. с. (цей двигун, мабуть, успадкований від 340i). Також німці можуть запропонувати автолюбителям більш потужний варіант цього двигуна – 385 «коней».
Для чого потрібні два варіанти потужності в одного і того ж двигуна? Мабуть, версія з агрегатом з меншою потужністю призначена для Європи, а більш потужні версії будуть продаватися в США. Але не виключено, що більш потужний двигун отримає «заряджена» версія цього родстера.
Також в лінійку двигунів нового Z4 увійде чотирициліндровий 2,0 л агрегат потужністю 180 к. с. Пізніше покупцям запропонують версію з таким же двигуном 2,0 л, але з турбонаддувом (потужність досягне 250 к. с.).
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас