Panasonic назвала терміни виходу свого автопілота — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Panasonic назвала терміни виходу свого автопілота

Технології&Авто
194
Японський виробник електроніки Panasonic назвав терміни запуску своєї системи безпілотного керування транспортними засобами.
Компанія приділяє підвищену увагу передовим автомобільним комплектуючим, щоб уникати цінової конкуренції на ринку низькорентабельної споживчої електроніки, такої як смартфони, повідомляє агентство Reuters.
Згідно із заявою Panasonic, автопілот, що розробляється компанією, дозволить машинам без участі людини паркуватися, а також їздити на маленьких і середніх швидкостях.
«Ми знаємо, що зараз відстаємо від конкурентів, – каже Шоіті Гото (Shoichi Goto), керівник напрямку розробки технологій машинного зору в R&D-підрозділі Panasonic. – Але використовуючи досвід на ринках телевізорів і камер, ми розробили ключові чіпи для просунутої візуалізації і акустичного розпізнавання, що забезпечує нам великі переваги».
За його словами, перед комерційним запуском автопілота мікросхем потрібно пройти безліч процесів тестування і налаштування. Вивести готовий продукт на ринок Panasonic збирається в 2022 році.
До цього часу компанія очікує подвоєння автомобільної виручки – до 2,5 трлн ієн ($22 млрд) з 1,3 трлн ієн в минулому фінансовому році, який завершився в кінці березня.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас