Dell Technologies створює окремий підрозділ для розвитку інтернету речей і інвестує в цей напрямок $1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dell Technologies створює окремий підрозділ для розвитку інтернету речей і інвестує в цей напрямок $1 млрд

Технології&Авто
192
В рамках проведення заходу IQT Day в Нью-Йорку компанія Dell Technologies розповіла про свою стратегію розвитку концепції інтернету речей і кроки, які робить для просування даного напрямку.
Зазначається, що протягом попередніх 15 років активно розвивалася інфраструктура хмарних сервісів. Але в останні роки в зв’язку з появою безлічі розумних пристроїв вона вже не може ефективно справлятися із завданнями, які покладені на гаджети в рамках концепції інтернету речей.
Подібні прилади просто не можуть чекати відгуків від централізованої хмарної інфраструктури, тому що кожна секунда на рахунку. Тому зросла потреба в тому, щоб розподіляти і обробляти інформацію в режимі реального часу.
У зв’язку з цим в якості базису IoT-стратегії Dell Technologies пропонує використовувати новою обчислювальну модель «розподіленого ядра» (Distributed Core). Завдяки цьому комплексні IoT-рішення можуть бути об’єднані і розгорнуті в рамках однієї компанії без використання сторонніх ресурсів.
Також повідомляється, що в рамках Dell Technologies створено окремий підрозділ, що спеціалізується на розробці і впровадженні рішень в рамках концепції інтернету речей. Новий IoT-дивізіон очолить технічний директор VMware Рей О’Фаррелл (Ray O’Farrell). Підрозділ покликаний прискорити розробку і розвиток продуктів і сервісів у всьому сімействі компаній Dell Technologies, а також об’єднати внутрішні технології і пропозиції цих компаній для надання комплектних рішень для клієнтів.
Разом з тим, Dell Technologies має намір вкладати значні кошти в розвиток напрямку інтернету речей. Протягом найближчих трьох років компанія інвестує $1 млрд в нові IoT-продукти, лабораторії, партнерські програми і екосистему.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас