Свіжі рендери електровантажівки Tesla Semi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Свіжі рендери електровантажівки Tesla Semi

Технології&Авто
689
Нещодавні шпигунські знімки електричної вантажівки Tesla Semi (а також новини про перенесення анонсу) надихнули дизайнерів на створення якісніших рендерів, які дозволяють не тільки розглянути майбутню новинку з усіх ракурсів, але й порівняти її з більш ранніми версіями, а також з конкурентом в особі водневого Nikola One. У випадку з Tesla Model Y вид всього один, але навіть він дозволяє попередньо оцінити компактний кросовер бренду.
Свіжі рендери електровантажівки Tesla Semi
Отже, на підставі відсутності дверних ручок автори моделі припустили, що Tesla Semi отримає зсувні двері, характерні для вантажних фургонів і мікроавтобусів.
Також дуже цікаве порівняння з рендером, який намалювали взимку поточного року. Попередній варіант відрізнявся помітно більшою площею скління кабіни, але водночас близькою до класичної формою корпусу. Треба визнати, що останнє творіння як мінімум більш аеродинамічне, до того ж відсутність химерних елементів екстер’єру спростить його виробництво. Варто нагадати, що мова все-таки йде про комерційну модель, в якій дизайн йде далеко не на першому місці в переліку головних характеристик.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас