Робота над iPhone X почалася за часів iPhone 5 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота над iPhone X почалася за часів iPhone 5

Світ
835
Вихід iPhone X приурочений до 10-річчя з моменту релізу оригінального iPhone, але виявилося, що компанія Apple почала працювати над цим смартфоном ще п’ять років тому, за часів iPhone 5. Про це в ході інтерв’ю з New Yorker TechFest розповів Джонатан Айв. За словами головного дизайнера «яблучної» корпорації, він зі своєю командою працював над концепцією iPhone X протягом останніх п’яти років. За цей час у них було багато прототипів безрамкових смартфонів зі сканером обличчя.
Робота над iPhone X почалася за часів iPhone 5
«У 99% випадків результат нас не влаштовував. Переважна більшість того, що у нас було, виявлялося провалом. Насправді, якби всі ці прототипи не ламалися на півдорозі, ми б представили смартфон набагато раніше», – розповів Джонні Айв.
В результаті Джонні Айв разом зі своєю командою створив практично безрамковий iPhone X з 5,8-дюймовим OLED-дисплеєм і інноваційною системою 3D-сканування облич Face ID.
При ціні $999 за молодшу модель iPhone X став найдорожчим смартфоном за всю історію Apple. Старт продажів запланований на 3 листопада.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас