Ми не знаємо, яка з валют стане "справжнім" біткоїном - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ми не знаємо, яка з валют стане "справжнім" біткоїном - експерт

Фінтех і Картки
1031
Компанія виробник однойменного біткоїн-гаманця Xapo заявила, що після хардфорка SegWit2x вона не обов’язково буде вважати справжнім біткоїном ту мережу, яка зараз проходить з тікером BTC.
Генеральний директор Xapo Венсес Касарес підтвердив, що вони будуть вважати BTC тією мережею, в якій рівень складності буде максимальним.
Такий крок зайвий раз підкреслює тверду позицію, якої дотримується компанія щодо майбутнього форку SegWit2x. Однак такий стан речей може спричинити плутанину, якщо думка більшості спільноти щодо того, яку мережу називати “справжнім” біткоїном, не збігається з думкою компанії.
У соціальних мережах реакція на таке рішення така ж неоднозначна, як і позиція компанії. Багато хто вважає таке рішення справедливим, тому що воно зможе захистити мережу від маніпуляцій майнерами, які будуть перемикатися між різними мережами у залежності від того, в якій з них майнінг більш вигідний. Інші, як, наприклад, відомий євангеліст криптовалют і трейдер WhalePanda, виступають категорично проти такої позиції і закликають до бойкоту компанії.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас