Американці створять водневу транспортну платформу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці створять водневу транспортну платформу

Технології&Авто
385
Американська компанія General Motors на замовлення Армії США зайнялася розробкою водневої транспортної платформи, яку можна буде використовувати для перевезення важких вантажів. Як повідомляє Defense One, завдяки використанню електромоторів для пересування і водневих паливних елементів для їх живлення, нова платформа зможе переміщатися досить тихо, передає N+1.
Сьогодні для перевезення різних вантажів в місцях бойових дій американські військові використовують кілька типів вантажних машин. Всі вони використовують для пересування двигуни внутрішнього згоряння, звук роботи яких може демаскувати колону на значній відстані. Електричні транспортні засоби видають істотно менше шуму.
Як очікується, нова транспортна платформа буде виконана з колісною формулою 4×4 з рульовим приводом на всі чотири колеса. За привід коліс відповідатимуть два електромотори. Зовні платформа буде нагадувати причіп-платформу. Пересуватися вона буде в одному з трьох режимів: під управлінням оператора, під управлінням водія або повністю автономно.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас