Випущено найбільші в світі жорсткі диски — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Випущено найбільші в світі жорсткі диски

Світ
1688
Нові 3,5-дюймові накопичувачі Ultrastar Hs14 в версіях SATA і SAS мають ємність 14 ТБ і забезпечують меншу витрату енергії на одиницю інформації, що зберігається за рахунок оновлених технологій HelioSeal і SMR.
Компанія HGST, що входить до корпорації Western Digital, офіційно представила жорсткі диски корпоративного класу Ultrastar Hs14 ємністю 14 ТБ. Накопичувачі виконані в 3,5-дюймовому форм-факторі і орієнтовані на використання в складі хмарних дата-центрів, орієнтованих на обробку великих обсягів даних. Попередній рекорд ємності накопичувачів на магнітних дисках також належав Western Digital і становив 12 ТБ.
За даними Western Digital, нові накопичувачі HGST Ultrastar Hs14 забезпечують зберігання на 40% більшого обсягу даних при більш ніж подвоєній швидкості запису, ніж накопичувачі попереднього покоління.
Таким чином нові накопичувачі забезпечують більш економічну обробку та зберігання великих обсягів даних з меншим TCO і меншою витратою енергії на кожен терабайт інформації, що зберігається.
За матеріалами:
cnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас