GM встановила рекорд продажів електромобілів Chevy Bolt — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GM встановила рекорд продажів електромобілів Chevy Bolt

Технології&Авто
1199
У вересні був встановлений новий рекорд місячних продажів – 2632 електромобілі Chevy Bolt, пише Electrek.
Це на 28% більше в порівнянні з попереднім місяцем і в два рази більше в порівнянні з початком року. Старт продажів Chevy Bolt відбувся в грудні 2016 року, і тоді було продано всього 579 автомобілів, але вже в січні ця цифра збільшилася майже вдвічі, досягнувши 1162 одиниць. Незважаючи на повільний у порівнянні зі звичайними автомобілями старт продажів, компанія оголосила, що планує розширити свою лінійку електромобілів. У найближчі 18 місяців мають з’явитися дві нові повністю електричні моделі, і ще 20 – протягом наступних п’яти років.
Сьогодні Chevy Bolt продається в кожному штаті США. Відгуки перших власників були в основному позитивними: люди скаржилися тільки на малу кількість зарядних станцій. Bolt EV – єдиний повністю електричний автомобіль GM. Модель також продається в Канаді і Європі під маркою Opel Ampera E.
Тим часом, GM успішно інвестує в безпілотні автомобілі. Аналітик Deutsche Bank відзначив, що компанія випустить повністю автономну версію електромобіля раніше, ніж Tesla. Ця заява викликала значне зростання акцій GM.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас