General Electric візьметься за модернізацією рухомого складу "Укрзалізниці" - Кравцов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Electric візьметься за модернізацією рухомого складу "Укрзалізниці" - Кравцов

Фондовий ринок
540
ПАТ “Укрзалізниця” (УЗ) в листопаді 2017 року за сприяння і підтримки уряду планує підписати рамкову угоду про співробітництво зі світовим гігантом General Electric Transportation, який є частиною транснаціональної корпорації General Electric.
Про це йдеться в повідомленні на сайті “Укрзалізниці”.
Відповідні домовленості досягнуто під час зустрічі прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з президентом компанії General Electric Transportation Джеймі Міллер.
Як повідомив 4 жовтня в. о. голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов під час переговорів з президентом та виконавчим директором американської компанії General Electric Transportation Джеймі Міллер, уряд України і ПАТ “Укрзалізниця” націлені на довгострокове співробітництво з компанією General Electric щодо проекту оновлення українського парку вантажних магістральних тепловозів.
Кравцов також зазначив, що з американськими партнерами досягнуто домовленість про створення робочої групи для прискорення процесу підготовки рамкової угоди.
Під час зустрічі з президентом компанії General Electric Transportation прем’єр-міністр Володимир Гройсман відзначив важливість співпраці зі світовим виробником локомотивів та локалізації виробництва, яка може досягти 40%.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас