5 найавторитетніших міст світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 найавторитетніших міст світу

Світ
1412
Консалтингова фірма Reputation Institute (RI) опублікувала результати дослідження, в рамках якого був складений рейтинг найбільш впливових і авторитетних міст світу.
Рейтинг цього року грунтується на понад 23 тис. рейтингів 56 міст світу.
В рамках дослідження зважалося на сприйняття суспільством ефективності керівництва міст, економіки та інші важливі фактори.
Сідней — найбільше місто Австралії. Сідней є одним з найбільш багатокультурних і багатонаціональних міст світу, що спричинено тим фактом, що місто є основним місцем проживання іммігрантів, які прибувають на постійне місце проживання в Австралію. Економіка Сіднея становить приблизно 25% від усієї економіки Австралії.
Копенгаген — столиця і найбільше місто Данії.
Місто є культурним, економічним і урядовим центром Данії; це один із найбільших фінансових центрів Північної Європи з Копенгагенською фондовою біржею.
Відень — федеральна столиця Австрії і одночасно одна з дев’яти федеральних земель Австрії. Відень є третім містом-резиденцією ООН після Нью-Йорка і Женеви. Віденський міжнародний центр (так званий UNO-Центр) включає в себе МАГАТЕ, УНП ООН, організації ООН з промислового розвитку та ін.
Стокгольм — столиця і найбільше місто Швеції. Більшість жителів працюють у сфері послуг, що становить 85% робочих місць у місті. Відсутність важкої індустрії робить Стокгольм одним з найчистіших міст світу. Стокгольм — великий фінансовий центр. Тут знаходяться штаб-квартири найбільших банків Скандинавії: Swedbank, Handelsbanken і Skandinaviska Enskilda Banken.
Ванкувер — місто на західному узбережжі Канади, найбільший населений пункт провінції Британська Колумбія і третє за величиною в Канаді.
Ванкувер є одним з найбільших промислових центрів країни. Порт міста — найбільший у Канаді і найбільш диверсифікований, з торговим оборотом понад 75 млрд канадських доларів на рік.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас