«Начинка» для розумного дому стрімко дешевшає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Начинка» для розумного дому стрімко дешевшає

Технології&Авто
1759
Високотехнологічні компанії створюють дедалі дешевші товари для розумного дому. Nest представила термостат за $169 замість першої моделі за $250, новий смарт-замок від компанії August тепер коштує $149 замість $229, а Ikea випустила недорогу лінію розумних лампочок, ціна на які починається від $12, пише Verge.
Розумні лампочки Ikea зробили революцію на ринку. Найближчий аналог від TP-Link коштує близько $20 за штуку, а Philips Hue – $30. Є проста лампа розжарювання Philips Hue за $15, але вона не може змінювати температуру, як лампочка Ikea. І це ще не все. Amazon нещодавно випустив нову розумну колонку з голосовим помічником Echo за $99, що набагато дешевше від оригінальної версії за $199. Крім того, Google, як очікується, випустить Home Mini вартістю $50, щоб конкурувати з Echo.
Теоретично тепер можна оснастити більшу частину свого дому розумними гаджетами – лампочками, голосовим помічником і термостатом або замком – менше ніж за $400, що було неможливо всього кілька місяців тому.
Розумний дім стає не тільки дешевшим – ним стало простіше управляти. Сьогодні користувачеві не потрібно мати справу з чотирма або п’ятьма різними додатками для кожного пристрою: він може використовувати розумних помічників – Alexa, Google Assistant або Apple HomeKit – для управління всім і відразу.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас