Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017: PayCore — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017: PayCore

Фінтех і Картки
893
Компанія BankOnline за підтримки медіа-партнерів Finance.ua та “Мінфін” оголошує місяць FinTech Ukraine.
Протягом місяця ми будемо знайомити вас з новими проектами в галузі фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку України і не тільки. Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність?
Про це ми розповімо в рубриці “Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017”. А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017. Сьогодні розповімо про PayCore.io:
Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017: PayCore
Завдання, які вирішує проект:
Налаштування прийому і маршрутизації платежів для онлайн-бізнесу. За допомогою алгоритмів PayCore.io компанії можуть істотно скорочувати витрати на проведення платежів, знижувати комісії для своїх клієнтів, ефективно працювати з онлайн-валютами і отримувати детальну аналітику про свої транзакції.
Особливість проекту:
PayCore.io — це набір інструментів для онлайн-бізнесу, який приймає платежі. За допомогою сервісу можна гнучко налаштувати прийом платежів від ваших клієнтів, з урахуванням багатьох факторів — починаючи від валюти платежу, закінчуючи часом або географією платника.
Ми цього часто не помічаємо, але побічні транзакції в онлайні — особливо якщо ви платите однією валютою, а ціну виставлено в іншій — в сукупності дають досить серйозне навантаження до платежу. В результаті багато клієнтів залишаються незадоволеними і можуть взагалі не провести платіж. Деякі комісії лягають на плечі бізнесу.
В результаті бізнес щомісяця втрачає гроші і лояльність клієнтів. Причому часто непомітно для себе. PayCore.io – система, яка дозволяє налаштувати прийом платежів таким чином, щоб клієнт отримував максимально комфортні для себе умови, а бізнес — не втрачав дохід і не платив зайве.
Крім того, творці PayCore.io зробили систему так, щоб бізнес міг отримувати платежі безпосередньо, на власний рахунок, а не на рахунок агента. Крім прийому платежів, ця система працює також на відправлення платежів в інші системи та обмін валют. PayCore.io знаходить для вас максимально вигідні курси і найнадійніші маршрути для платежів. При цьому вся інформація збирається та аналізується. Таким чином, з кожним місяцем ефективність системи для бізнесу зростає.
Кілька слів про проект:
Ядро продукту PayCore.io — інтеграція фінансових веб-сервісів в єдиний хаб, автоматизація та оптимізація всіх процесів, пов’язаних з обробкою платежів. Проект PayCore.io розробляється компанією PayMaxi, ідеологія якої — створення відкритої екосистеми FinTech сервісів, пов’язаних між собою, надаючи необмежені можливості в швидкому прототипуванні і запуску фінансових сервісів і платіжних систем.
Люди:
Команда PayCore.io складається тільки з IT-фахівців і розробників. Лідер команди Денис Кириченко понад 10 років створює FinTech проекти, брав участь в Webmoney, RBKMoney Monexy, є співзасновником Interkassa, W1.ua, PayMaxi, переможець Space Apps Challenge Kiev 2017.
Web-сайт:
https://paycore.io/
Дізнатится більше про проект PayCore.io та інші технологічні рішеннях у фінансовому секторі, а також проголосувати за найкращий проект можна 1 листопада 2017 на конференції FinTech Ukraine 2017, організатором якої виступає компанія BankOnline.
Зареєструватися на конференцію FinTech Ukraine 2017 можна тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас