Новий BMW 2 Series Gran Coupe (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий BMW 2 Series Gran Coupe (фото)

Технології&Авто
1111
BMW готує до серійного виробництва своє нове купе – BMW 2 Series Grand Coupe. Фотошпигунам вдалося помітити цю новинку під час дорожніх тестів.
Вперше чутки про 2 Series Grand Coupe з’явилися в 2015 році. В кінцевому підсумку виявилося, що ця новинка буде передньопривідною, що в принципі зовсім не погано.
BMW 2 Series Grand Coupe тестують в сильно закамуфльованому вигляді. Нас це анітрохи не дивує. Нас дивує інше. Чому німці почали випробовувати це купе так рано, адже воно з’явиться тільки в 2021 році?
У будь-якому випадку, цей прототип ще дуже далекий від серійної версії. Чомусь нам він нагадує зовні трохи 4 Series Gran Coupe, яке помітно більше, ніж 2-а серія. Втім, схожість цих моделей видно тільки в бічному профілі.
2 Series Gran Coupe побудують на платформі UKL. На цій же платформі, до речі, вже створено 2 Series Gran Tourer і кілька моделей Mini.
У лінійку двигунів увійдуть чотирициліндрові і шестициліндрові дизельні агрегати. Причому спочатку покупцям пропонуватимуть тільки версії з чотирициліндровими агрегатами. Серед них буде, наприклад, 4-циліндровий 2,0 л двигун і 3,0 двигун з турбонаддувом потужністю 335 к.с. Агрегати працюватимуть в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.
BMW планує почати продавати 2 Series Grand Coupe в 2021 році. Це буде глобальна модель. Скільки буде коштувати ця новинка? Про це говорити поки ще рано.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас