Штучний інтелект отримає голографічне «тіло» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Штучний інтелект отримає голографічне «тіло»

Технології&Авто
646
Компанії VNTANA і Satisfi Labs розробили проривну технологію, яка забезпечить віртуальних помічників голографічними образами. Готовий продукт дозволить об’єднати штучний інтелект з доповненою реальністю і дати користувачеві можливість спілкуватися з ШІ обличчям до обличчя, пише Futurism.
Стартап VNTANA і компанія Satisfi Labs оголосила про розробку платформи, яка дозволить створювати голограми віртуальних асистентів, об’єднуючи технології ШІ і доповненої реальності.
«Наша технологія допоможе багатьом брендам краще взаємодіяти зі своїми споживачами, —говорить Ешлі Кроудер, генеральний директор і співзасновник VNTANA. — Завдяки партнерству з Satisfi Labs ми вперше зможемо інтегрувати ШІ і AR так, щоб голограми пам’ятали наших клієнтів і зверталися до них, грунтуючись на попередньому досвіді спілкування».
Платформа буде використовувати систему розпізнавання облич для оцінки емоцій користувача. VNTANA запропонує модуль аналізу настрою клієнтів, який дозволить знизити стрес для тих, хто не готовий або боїться спілкуватися з ШІ-голограмою.
Говорячи про користь ШІ-голограм, VNTANA описує майбутню реальність, яка сьогодні представлена лише у фантастичних фільмах: наприклад, спортивна команда могла б завести цифрову копію зоряного гравця, яка супроводжує вболівальників на стадіон у день матчу; готелі могли б мати віртуальних співробітників, здатних проводити реєстрацію і приймати замовлення в ресторані.
Генеральний директор і співзасновник Satisfi Labs Дон Уайт вважає, що «споживачі будуть підкорені цією технологією і оцінять легкість спілкування з голограмою».
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас