В Міненергетики повідомили, як вплине пожежа на складі боєприпасів на транзит газу в країни ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Міненергетики повідомили, як вплине пожежа на складі боєприпасів на транзит газу в країни ЄС

Енергетика
744
Масштабна пожежа на одному з найбільших складів боєприпасів поблизу м. Калинівка Вінницької області не вплинула на транзит природного газу через територію України в країни ЄС.
Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив радник міністра енергетики та вугільної промисловості Максим Белявський.
“Зупинено роботу трьох газорозподільних станцій. На транзит ситуація не впливає, кільцева схема газопостачання обласного центру дозволяє повністю забезпечувати жителів “блакитним” паливом”, – написав він.

Довідка Finance.ua:

  • 26 вересня о 22:00 надійшла інформація про вибухи боєприпасів на території арсеналу Міністерства оборони України поблизу м. Калинівка Вінницької області. Увечері, в цей же день в Вінницьку область прибув прем’єр-міністр Володимир Гройсман з метою з’ясувати обставини і проконтролювати ліквідацію надзвичайної ситуації.
  • Станом на 6:00 ранку середи, 27 вересня, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій евакуювали близько 24 тисяч осіб. Також ДСНС ліквідувала загоряння 4 житлових будинків, яке виникло внаслідок попадання боєприпасів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас