Створено розумний дверний відеодзвінок, який може відрізнити друзів від незнайомців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створено розумний дверний відеодзвінок, який може відрізнити друзів від незнайомців

Технології&Авто
586
Через кілька тижнів після презентації бюджетного термостата Thermostat E компанія Nest представила на заході в Сан-Франциско в числі низки новинок свій перший розумний дверний відеодзвінок Nest Hello.
Як стверджує Nest, камера в дверному дзвінку дозволяє бачити людину, що стоїть у вашої двері, в повний зріст. Пристрій підтримує запис HD-відео із співвідношенням сторін 4:3, з підтримкою HDR, кут огляду камери — 160°. У відеодзвінка також є кнопка мікрофон, динамік, світлове кільце і світлодіодний індикатор стану. І, звичайно ж, Nest Hello можна підключити до телефону через Bluetooth LE.
Більш того, Hello має деякі інтелектуальні функції розумної камери Nest Cam IQ, такі як розпізнавання облич і визначення особистості. Це означає, що дверний відеодзвінок зможе відрізнити вашого родича у двері від незнайомця і повідомити вам про це. У Hello також є ряд стандартних відповідей Quick Responses, тому ви можете просто передати прохання «Залиште пакет у двері» листоноші, який доставив посилку.
У розумного відеодзвінка також є режим Nap Time, який дозволить не тривожити сон маленьких дітей, якщо вони є в родині, і ви отримаєте повідомлення на телефон, якщо хтось підійшов до дверей вашої квартири. Якщо ви захочете глянути на тих, хто підходив до дверей протягом останніх декількох днів, функція Sightline дозволить вам переглянути всі кадри за цей період. І останнє, але не менш важливе: у Hello є світильник, який освітить поріг, щоб вітати вас вдома.
Nest Hello надійде в продаж у першому кварталі 2018 року, ціна пристрою поки що не відома.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас