Аргентинці запустять систему глобального кредитування на блокчейні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аргентинці запустять систему глобального кредитування на блокчейні

Фінтех і Картки
295
Аргентинська блокчейн-компанія Ripio анонсувала запуск нового проекту, який дозволить встановлювати зв’язок між кредиторами і позичальниками в будь-якій точці світу, незалежно від валюти. Про це повідомили представники компанії.
«Протокол Ripio Credit Network прагне зробити кредитування доступнішим для широких верств населення, скоротити бюрократію і розширити можливості існуючих децентралізованих платформ за допомогою диверсифікації портфеля кредитора і пом’якшення ризиків у разі несплати боргу», – розповіли представники Ripio.
Мережа Ripio Credit Network, що працює на основі смарт-контрактів, об’єднує позичальників, кредиторів і поручителів. Так, позичальники і кредитори взаємодіють через токени RCN, а поручитель зобов’язується забезпечити достатній обсяг кредитних операцій для прогнозування повернення інвестицій, управління заборгованістю в країні проживання позичальника і отримання грошей за борговим зобов’язанням у разі дефолту.
«Протягом нашого довгого шляху до інтеграції блокчейну в фінансову індустрію, ми завжди прагнули створити децентралізовану глобальну мережу, яка б заслуговувала на довіру і була здатна реалізувати багато ідей і проектів у всьому світі», – сказав генеральний директор і співзасновник Ripio International Себастьян Серрано.
Робота платформи буде сфокусована на ринках, що розвиваються, в тому числі і на російському. Запуск її заплановано на листопад.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас