Шварценеггер представив електричний Hummer — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шварценеггер представив електричний Hummer

Світ
1164
Kreisel Electric, невеликий австрійський стартап, відомий вражаючими перетвореннями автомобілів в електрокари, на цьому тижні відкрив новий центр досліджень і розробок. Одночасно компанія представила повністю електричний Hummer. Презентував електромобіль публіці Арнольд Шварценеггер. Про захід розповідає Electrek.
Вибір ведучого виявився найкращим з усіх можливих. До того, як знаменитий кіноактор і колишній губернатор Каліфорнії перейшов на зелену сторону, він був власником і шанувальником Hummer – пожирача пального. Раніше в цьому році Kreisel створила спеціально для Шварценеггера повністю електричний Mercedes G-Class, і тепер він був присутній на відкритті нового центру досліджень і розробок Kreisel, щоб представити електричний Hummer.

«Kreisel Electric електрифікувала мій Mercedes минулої зими. А тепер на черзі Hummer. Якщо вони продовжать у тому ж дусі, наступного разу я прилечу з Лос-Анджелеса в електричному літаку», – сказав Арнольд Шварценеггер.
Основний напрямок діяльності Kreisel – розробка акумуляторних батарей для електромобілів. Щоб продемонструвати свої технології, вони створили вражаючі електричні аналоги відомих автомобілів, серед яких Volkswagen e-Golf з батареєю 55 кВт*год і класичний Porsche 910 вартістю $1 млн.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас