ЄІБ виділить 160 млн євро на розвиток харківського метрополітену — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄІБ виділить 160 млн євро на розвиток харківського метрополітену

Кредит&Депозит
211
Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) планує виділити 160 млн євро на розвиток харківського метрополітену.
Про це повідомляє “Урядовий портал”. Як зазначається, віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон провів зустріч з віце-президентом ЄІБ Вазилом Гудаком, на якій обговорювалася підготовка до підписання нових угод між Україною та банком. “За фінансового сприяння банку в Україні реалізується 13 проектів.
Одним з найбільш успішних є проект розвитку харківського метрополітену, який буде доповнено підписанням у жовтні цього року нової угоди на 160 млн євро, який передбачає будівництво електродепо “Олексіївське”, а також придбання 70 нових вагонів метро”, – йдеться в повідомленні. Крім того, сторони обговорили підготовку до підписання нових угод на фінансування модернізації газовидобутку на українських родовищах, а також модернізацію силових підстанцій електропостачальних підприємств України.
Також повідомляється, що в листопаді 2017 року планується підписати угоду з фінансування проекту підвищення безпеки дорожнього руху в Києві, Львові, Одесі, Дніпропетровську і Харкові – на загальну суму до 90 млн євро.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас