У Данії надрукували офіс-готель площею 50 кв. м. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Данії надрукували офіс-готель площею 50 кв. м.

Технології&Авто
777
Датська компанія 3D Printhuset приступила до реалізації проектів друку офісів на вимогу. Компанія збирається друкувати невеликі будівлі в Європі.
За планами, площа будівель складатиме 50 м². Вони будуть зводитися за допомогою технології 3D-друку з бетону. Це мають бути перші споруди в Європі, створені за допомогою 3D-друку, які відповідають усім стандартам будівництва, говорять в компанії.
У світі 3D-друку вже давно розгорілися перегони зі створення будівель за допомогою принтерів. У Швейцарії інженери з Вищої технічної школи будують триповерховий будинок за допомогою роботів і 3D. В Японії збираються вдруковувати квартири в каркас хмарочоса. У Саудівській Аравії планують роздрукувати 30 млн м² житла. А компанія PassivDom вже використовує 3D-друк для створення автономного житла.
Можна говорити про зародження нового тренда в будівництві. Друкують вже не тільки будинки, але і різні мости: нещодавно 8 метровий велосипедний міст з’явився в Голландії. До цього мости надрукували в Китаї. Генеральний директор 3D Printhuset каже, що в компанії вивчили всі існуючі проекти і технології і готові заявити, що якісний друк житла, що відповідає стандартам, можливий.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас