Блокчейн-стартап, який торгує електроенергією, залучив $17 млн через ICO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Блокчейн-стартап, який торгує електроенергією, залучив $17 млн через ICO

Фінтех і Картки
684
Австралійський стартап, використовуючи блокчейн, хоче створити мережу відновлюваних джерел енергії. Проект залучив через ICO $17 млн, пише GreentechMedia.
Є шанси, що Power Ledger зможе залучити ще інвестиції, і отримає в цілому $20-30 млн. Проект вже підтримують деякі роздрібні продавці електроенергії.
Все почалося з тестування системи восени 2016 року в Західній Австралії. Цього літа проект вперше отримав комерційну реалізацію в житловому комплексі в Фрімантлі. Power Ledger стала першою компанією в Австралії, яка налаштувала торгівлю електроенергією, що не проходить через дистриб’юторів.
Power Ledger також підписала угоду про технологічну інтеграцію з Indra Australia і оголосила про свої плани з розширення платформи. Система буде використовуватися для зарядки електромобілів спільно з західноєвропейським постачальником енергії Synergy.
У світі все більшої популярності набирає концепція «дім як електростанція». Завдяки їй навіть природні катаклізми не зможуть залишити житло без електрики. Вона також допоможе економити на рахунках до 60%.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас