ЄС підготував п'ять вимог до Британії щодо Brexit, - The Guardian — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС підготував п'ять вимог до Британії щодо Brexit, - The Guardian

Світ
474
Європейський Союз ризикує посилити напруженість з Британією щодо Brexit через оприлюднення документа з п’ятьма жорсткими вимогами. Про це повідомляє The Guardian.
Повідомляється, що документ показує, що Мішель Барньє, головний дипломат ЄС, закликає Велику Британію розробити “рішення”, яке унеможливить створення жорсткої межі і гарантує мир на острові.
Так, документ є одним з п’яти, які будуть опубліковані Європейською комісією в найближчі дні. Документи складено цільовою робочою групою Барньє в Брюсселі.
Зазначено, що кожен документ орієнтований на день виходу Британії з ЄС – 29 березня 2019. Зокрема, йдеться про вимогу до Британії прийняти закон про “постійний захисті” спеціальних продуктів, таких як пармська шинка і сир фета, а також французьке бургундське вино і іспанська каба.
Повідомляється, що Брюссель хоче, щоб після Brexit більше ніж 3 300 харчових продуктів і напоїв були під захистом від британських “підробок”. Крім того, у Брюсселі хочуть гарантій захисту секретних документів ЄС. Якщо ж це не може бути забезпечено, то ЄС хоче, щоб ці документи були стерті або знищені. Крім того, Брюссель попереджає уряд про те, що він повинен гарантувати стандарти захисту даних секретних документів ЄС.
ЄС також просить Великобританію не дискримінувати компанії ЄС, які будуть проводити державні інфраструктурні проекти, які почалися до дня Brexit. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вихід Великої Британії з Європейського союзу (Brexit) може зірватися через розбіжності всередині основних партій.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас