Острів Мен готовий відкрити двері підприємцям, які хочуть проводити ICO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Острів Мен готовий відкрити двері підприємцям, які хочуть проводити ICO

Світ
605
У відповідь на рішення фінансових регуляторів Китаю, які раніше на цьому тижні оголосили про заборону на проведення первинних розміщень монет (ICO) на території Піднебесної, острів Мен готовий стати «притулком для стражденних». Про це, посилаючись на попередні законодавчі рішення влади, заявив Брайан Донеган, глава підрозділу фінтех- і цифрового розвитку Міністерства економічного розвитку острова Мен, повідомляє CoinDesk.
За його словами, на острові Мен ще в 2014-2015 роках були створені необхідні регулятивні та правові основи, які дозволяють проводити ICO у відповідності з усіма правилами, що зачіпають питання політики «Знай свого клієнта» (KYC) і боротьби з відмиванням грошей (AML).
«На підставі нашого розуміння і аналізу ринку ICO, для нас це є величезним вертикальним ринком», – сказав Брайан Донеган.
Також він додав, що компанії, які бажають запустити ICO на Острові Мен, повинні бути зареєстровані у відповідних відомствах і дотримуватися визначених правил.
Уряд при цьому готовий надавати підтримку в проведенні краудсейлів і продажу токенів.
Водночас Брайан Донеган зазначає, що далеко не всі компанії мають шанс потрапити на місцевий ринок: сито, через яке проходять потенційні скам-проекти, як правило, виявляється занадто вузьким.
«Якщо говорити про ті заявки на проведення ICO, які ми отримували за останній час, позитивну відповідь отримувала лише одна з десяти компаній», – сказав він, додавши, що уряд острова в першу чергу думає про захист клієнтів і недопущення на ринок нечесних гравців.
Острів Мен є коронним володінням Британської корони. Розташований в Ірландському морі приблизно на однаковій відстані від Англії, Ірландії, Шотландії та Уельсу, він має один з найстаріших парламентів у світі (Тінвальд), який працює з 979 року.
Острів Мен також відомий своїм високим ступенем лояльності до біткойн-індустрії, і раніше місцева влада заявляла про своє бажання стати надійним притулком для компаній, що працюють у цій галузі.
На сьогоднішній день на острові зареєстровано кілька десятків підприємств, які працюють з цифровою валютою.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас