Prozorro заблокувала тендери ДФС на суму 508,2 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Prozorro заблокувала тендери ДФС на суму 508,2 млн гривень

Фінтех і Картки
579
Електронна система держзакупівель Prozorro автоматично заблокувала тендери Державної фіскальної служби із закупівлі обладнання для митних пунктів пропуску на суму 508,2 млн гривень.
Про це повідомляє прес-служба ДФС.
Як повідомляється, тендери заблоковані через оскарження їх Антимонопольним комітетом. Так, комітет не влаштували результати кваліфікаційного відбору учасників. В даний час контролюючий орган оскаржив процедуру закупівлі 6 скануючих систем стаціонарного типу для огляду вантажних автотранспортних засобів і контейнерів. Їх планується поставити на пункти пропуску Львівської, Закарпатської та Волинської митниці. Закупівля 2 таких систем з очікуваною вартістю 169,4 млн гривень була оголошена 22 червня поточного року. До участі в торгах було подано 6 тендерних пропозицій.
Однак після цього тендерні пропозиції 5 учасників були відхилені за кваліфікаційними критеріями і технічними вимогами, а одна – за технічними вимогами. Протокол розгляду тендерних пропозицій опублікований в електронній системі закупівель Prozorro і є у вільному доступі для перегляду та аналізу. Розглянути скаргу мали 1 вересня. Закупівля ще 4 скануючих систем стаціонарного типу для огляду вантажних автотранспортних засобів і контейнерів очікуваною вартістю 338,8 мільйонів гривень була розпочата 4 липня. Для участі в торгах було подано 8 тендерних пропозицій. З них відповідно до вимог чинного законодавства за результатами проведеної оцінки було відхилено 6 тендерних пропозицій, а 2 – допущені до аукціону.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас