Народний банк Китаю може заборонити ICO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Народний банк Китаю може заборонити ICO

Фінтех і Картки
756
Народний банк Китаю зайнятий вивченням і підготовкою нових правил з первинних пропозицій монет (ICO), а до того може повністю заборонити їх проведення, повідомляє китайське видання Caixin з посиланням на анонімне джерело.
Цього місяця Муніципальне бюро фінансів Пекіна і Центробанк організували дві окремі наради з приводу вироблення правил виходу на ICO. Їх учасники висловили намір жорстко контролювати схеми збору коштів і не відкидають можливості повної їх заборони, повідомляє SCMP.
Пропозиція монет може легко перетворитися на фінансову піраміду, якщо проекти, які стоять за ними, не мають реальної цінності і якщо спекулянти роздувають ціни монет надмірно високо. Це може стати черговим головним болем для Пекіна, якому і так доводиться мати справу з «сірими носорогами» – компаніями, що неймовірно розрослися і загрожують китайській економіці, для якої концепція ICO є новою, і до цього року мало хто в країні про неї чув.
Представник Центробанку Яо Цянь, який відповідає за розвиток офіційних криптовалют у Китаї, заявив у червні, що ринок ICO повинен регулюватися належним чином. «Ми можемо ставитися до нього з толерантною розсудливістю, але не можемо дозволити йому розвиватися безконтрольно», – сказав він.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас