Поліцейські розкрили схему рейдерських захоплень підприємств загальною вартістю понад 30 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліцейські розкрили схему рейдерських захоплень підприємств загальною вартістю понад 30 млн грн

Кримінал
373
Оперативники Управління захисту економіки в Житомирській області Нацполіції задокументували групу осіб, які шляхом підроблення документів незаконно заволоділи низкою підприємств на території України сукупною вартістю понад 30 млн грн.
“Правоохоронці встановили, що зловмисники шляхом підробки довіреностей, протоколів зборів засновників та інших документів, що посвідчують право на майно, за співучасті державних реєстраторів вносили відомості до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців і громадських формувань, а також в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно”, – повідомляє в п’ятницю Департамент захисту економіки Нацполіції.
Поліцейським стало відомо, що за такою схемою фігуранти попри волю фактичних власників заволоділи корпоративними правами та нерухомим майном загальною вартістю понад 30 млн грн.
31 серпня працівники прокуратури Житомирської області, слідчі обласної поліції при оперативному супроводі оперативників УЗЕ Нацполіції в області провели понад 20 обшуків на території міст Житомир, Київ, Харків, Житомирської та Київської областей.
В ході обшуків правоохоронці вилучили документацію, електронні носії інформації та 39 печаток, які підтверджують злочинну діяльність фігурантів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас